Hírlevél

HírekJoomla : Perlensis Aukció

Login

MFVSZ Jótékonysági Árverés 2020. 04. 27 - 05. 03. PDF Print E-mail
Tuesday, 03 September 2013 00:00
There are no translations available.

Árverés időpontja:

Árverés lebonyolítása:
Licitálás feltétele:
Megvásárolt tételek kifizetése:
Megvásárolt tételek átvétele:
A kifizetés módja:

2020.04.27. 7:00 - 2020.05.03. 19:00

www.aukcio.perlensis.com
szabályos regisztráció
2020.05.04-12 között
kifizetést követően egyénileg egyeztetve
átutalás/paypal - MFVSZ

alt alt 


Az árverésen befolyt összeg teljes egészét a Magyar Fotóművészek Világszövetsége jótékonysági célra ajánlja fel.

A jótékonysági árverésen szereplő képekre vételi megbízást is felveszünk az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címen.
Ez esetben kérjük megadni a kép sorszámát, a fotós nevét, a kép címét és a vételár összegét.
A megadott összegig tartjuk a képet az Ön számára.

 

1. Árverési feltételek
Az árverési tételek az árverés előtt az aukcio.perlensis.com weboldalon megtekinthetők. A tételek leírásai és az illusztrációk kizárólag azonosításul szolgálnak.

2. A hétnapos online árverésen (2020. 04. 27. 7:00 - 2020. 05. 03. 19:00) licitálni csak előzetes regisztrációval lehet.
Ha már regisztrált felhasználó, abban az esetben felhasználóneve és jelszava segítségével kell belépni.

2.1. Regisztráció folyamata
A honlap baloldalán találhatók a bejelentkezéssel kapcsolatos funkciók. Ezek a regisztráció, bejelentkezés, felhasználó-
név- illetve jelszó emlékeztető. A regisztráció a következő lépések során végezhető el:

1. Regisztrációs adatlap kitöltése. A felkiáltó jellel megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az e-mail cím formai helyességét a rendszer ellenőrzi. A felhasználóneveknek honlapunkon egyedinek kell lennie, melyet a regisztráció során ellenőrzünk. A megadott jelszónak minimum 6 karakter hosszúnak kell lennie, tartalmazhat számokat, kis- és nagybetűket. Speciális karaktereket, valamint szóközt a jelszó nem tartalmazhat. A regisztrációs űrlap sikeres beküldése után a következő felirat jelenik meg:

"Regisztrálás befejezése
A regisztráláshoz hozzájárulásunk és az e-mailes jóváhagyás szükséges. Kérjük, hogy kövesse az e-mailben megküldött jóváhagyási lépéseket. A hozzájárulás után megküldjük az Ön által megadott e-mail címre az értesítést az engedélyezésről."

2. Ön értesítést kap, a megadott e-mail címre. A különböző levelező rendszerektől függően előfordulhat, hogy levelünk a Junk/Levélszemét mappába kerül, kérjük, ellenőrizze ott is a regisztrációs értesítőt. A levél tartalmaz egy internetes linket, melyre való kattintással megerősítheti regisztrációját. Ezt követően a következő üzenetet kapja:

"Köszönjük az e-mail cím jóváhagyását. A fiók valamelyik moderátor engedélyére vár. Az ellenőrzés eredményéről e-mailben küldünk tájékoztatást."

3. Most mi jövünk. Ezt követően munkatársunk leellenőrzi adatait és jóváhagyja, illetve elveti regisztrációját. Az ellenőrzés végeredményéről e-mailben tájékoztatjuk.

4. A regisztráció elfogadása után bejelentkezhet oldalunkra.

3. Licitálás folyamata

1. regisztráció
2. belépés: aukcio.perlensis.com
3. katalógus tételeinek megtekintése
4. licitálás: egyenként lehetséges a tételekre
5. licitálás ideje: (2020. 04. 27. 7:00 - 2020. 05. 03. 19:00)

3.1. A regisztrált felhasználó a licitálni kívánt aukciós tárgynál nyomja meg a licitálás gombot. Az első licittel tarthatja a kikiáltási árat, ezt követően a licitlépcső alapján meghatározott licitemelkedést kell figyelembe venni. Licitlépcsők:

  Az utolsó árajánlat (Ft): Az emelkedés összege (Ft):
10.000-tól
30.000-tól
60.000-tól
100.000-tól
150.000-tól
30.000-ig
60.000-ig
100.000-ig
150.000-ig
500.000-ig
3.000,
6.000,
10.000,
15.000,
21.000,
stb.

4. Adásvétel létrejötte
Az adott tételt az a felhasználó nyeri meg, aki utoljára legmagasabb összeggel licitált a tárgyra az árverés zárási idő-
pontja előtt. Az árverés lezárása után nem lehet tovább licitálni a tételekre. Az MFVSZ felveszi a kapcsolatot a nyertes licitálóval a tétel átvétele, a fizetés rendezése, egyeztetése miatt.

5. Vételár megfizetése

5.1. A vételár megfizetése történhet az árverést követően PayPal átutalással, illetve banki átutalással is. A vevő a vételárat az árverés időpontjától számított 8 napon belül tartozik a megfizetni. Ha a vevő a megadott határidőig
a vételárat maradéktalanul nem fizeti meg, úgy a Magyar Fotóművészek Világszövetsége jogosult az adásvételtől elállni. 

5.2. Fizetni lehet átutalással: OTP 11705008-20480181-00000000 vagy Paypal-on az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre.

6. Az árverési tétel átadása

6.1. Ha a vevő a teljes vételárat maradéktalanul kifizette, úgy a vevő az árverési tételt külön egyeztetést követően
kapja meg.

7. Telefonos licit

7.1.Telefonon licitálni lehet a +36-20-9793-144 telefonszámon.

8. Korlátozások

8.1. Az árverési tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt abban az állapotukban
kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak.

8.2. A leütés után kifogásnak, vagy felszólamlásnak nincsen helye kivéve, ha a listában eredetiként feltüntetett
árverési tétel nem eredeti alkotás. Ebben az esetben a vevő írásban az árverés napjától számított 1 évig felszólamlással élhet. A Magyar Fotóművészek Világszövetsége vállalja, hogy az árverés napjától számított 1 éven belül a
felszólalótól az értékesített tételt a leütési ár ellenében visszaveszi, amennyiben arról független szakértő megállapítja, hogy az nem eredeti.

9. Tilos magatartások
Tilos minden olyan magatartás, amely az árverés, a licitálás, illetve a leütési ár csalárd módon történő befolyásolására,
vagy az Árverési Szabályzat kijátszására irányul. 

10. Adatvédelem

10.1. Oldalunkon regisztrációs adatokat a perlensis.com szerverén tárolunk. Az adatok megadása önkéntes,illetve az érintett hozzájárulásával történik. Személyes adatokat harmadik félnek nem továbbítunk. Más adatbázissal a megadott adatokat nem kapcsoljuk össze. Külső adatfeldolgozót nem alkalmazunk. A regisztrált személyes adatokat (név és
lakcím) a Perlensis kft. kizárólag marketing célra (információs anyagok, meghívók stb. megküldése) jogosult használni kivéve,
ha az árverési vevő az árverést követően ezt megtiltja. Az érintett kérésére ingyenesen tájékoztatást adunk személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését. A személyes adatot töröljük, ha kezelése jogellenes, az érintett kéri, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.

11. Egyéb rendelkezések
A jelen Árverési Szabályzatban nem rendezett kérdésekben a Ptk. szabályai az irányadók. Jogvita esetére a felek- értékhatártól függően - a Fővárosi Bíróság, illetve a Pesti Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

Magyar Fotóművészek Világszövetsége
Last Updated on Tuesday, 28 April 2020 13:18